Skip to content

Betaalmiddel met overheidssteun

Dienstencheques

De dienstencheque? Dat is een betaalmiddel voor particuliere gebruikers . De overheid ondersteunt dit financieel  Hiermee betaal je een werknemer van een erkende onderneming voor huishoudelijk werk. Het PoetsPaleis in de Kempen is zo’n erkende onderneming met wettelijke diensten die je met dienstencheques betaalt.

Deze brochure bevat alle nuttige informatie voor de gebruikers van dienstencheques (prijs, quota, procedure van inschrijving, bestelling procedure etc.) en is een uitgave van de RVA.

Je kan deze brochure downloaden via onderstaande link :

Onze dienstverlening via dienstencheques

Voordelen

Het gebruik van dienstencheques kent vele voordelen. Niet alleen fiscaal - je recupereert een deel van de kostprijs via de overheid - maar ook op vlak van dienstverlening en zekerheid. Ook als werknemer is het systeem van dienstencheques interessant.

Werkwijze

Sodexo verdeelt de dienstencheques. Bij hen koop je dienstencheques aan. Hoe, hoeveel, wat, waar & waarom? Het PoetsPaleis helpt je er graag mee verder. Niet vertrouwd met internetbetalingen? Loop even langs in een van onze kantoren.

Bestellen

Papieren of elektronische dienstencheques bestellen kan via Sodexo. Onze medewerkers helpen u graag op weg bij het aanvragen en bestellen van dienstencheques.


Solliciteren als huishoudhulp

Onze huishoudhulpen zijn het goud van ons Paleis. Het PoetsPaleis is een respectvolle onderneming met een hart. Wij werken als een grote familie waar we elkaar kennen en waar plezier meetelt.